Team building aktivnost: U cipelama Šerloka Holmsa

by admin

Team building U ciplama Šerloka Holmsa

Sadržaj:

Predstavljamo vam team building aktivnost: ” U cipelama Šerloka Holmsa

Aktivnost “U cipelama Šerloka Holmsa” je interaktivna igra osmišljena za ljubitelje misterija i detektivskih priča. Učesnici se upuštaju u potragu za okrutnim ubicom, koristeći niz nagoveštaja koji mogu biti zbunjujući ili od pomoći. Kroz igru, učesnici prisustvuju uživo saslušanjima osumnjičenih, što im omogućava da prikupe dragocene informacije i analiziraju kontradiktorne izjave. Uz to, suočavaju se sa misaonim zagonetkama koje golicaju sive ćelije, podsećajući na intrigantne metode Herkula Poaroa.

 

Više od igre 

Ova aktivnost predstavlja jedinstven oblik team buildinga, kombinacijom istraživanja u zatvorenom prostoru i u spoljnom okruženju. Učesnici pregledavaju preciznu forenzičku dokumentaciju, koja im pruža ključne dokaze o slučaju, a zatim obavljaju terenski rad na mestu zločina, gde prikupljaju dodatne tragove i povezane informacije. Kao pravi detektivi, analiziraju dokaze, razvijaju teorije i sarađuju sa timom kako bi došli do istine.

Istraživanje unutrašnjih veza 

Tokom ove dinamične i uzbudljive aktivnosti, učesnici razvijaju veštine kritičkog razmišljanja, logičke analize i timskog rada. Svaki korak je pažljivo osmišljen da učesnicima pruži osećaj autentičnog detektivskog iskustva, istovremeno ih zabavljajući i angažujući. Na kraju, tim koji uspe da sklopi sve delove slagalice i identifikuje ubicu, stiče ne samo osećaj postignuća, već i dublje međusobno poverenje i koheziju.

 

Probudite detektiva u sebi

U cipelama Šerloka Holmsa, učesnici dobijaju priliku da iskuse napetost i uzbuđenje detektivskog posla, suočavajući se sa izazovima koji testiraju njihove sposobnosti i jačaju timske veze na jedan inovativan i interaktivan način.

U cipelama Šerloka Holmsa
 

Aktivnost “U cipelama Šerloka Holmsa” je interaktivna igra u kojoj učesnici traže okrutnog ubicu uz pomoć nagoveštaja koji mogu zavesti ili pomoći, uz uživo saslušanja osumnjičenih te misaonih zagonetki, koje golicaju sive ćelije, ako se podsetimo dobrog starog Poaroa.

 

Team building koji se odvija u kombinaciji istraživanja u zatvorenom prostoru i u spoljnom okruženju, uključuje pregledavanje precizne forenzičke dokumentacije kao i terenski rad na samom mestu zločina. Kao pravi detektivi!

 

Benefit 
 

Benefit ove aktivnosti se ogleda u buđenju enigmatskog duha, kao i radoznalosti kod članova tima. Veština baratanjem sa dokazima i logičkim zaključivanjem tim uspešno rešava slučaj.

angažovati organizatora

OSETITE ENERGIJU KOJU SVARAMO

Želite da sarađujemo?
Pišite nam !

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy