Family day aktivnosti firma Fivetran

by admin

Family day za zaposlene u firmi FIVETRAN

Sadržaj:

Organizovali smo family day – team building za firmu FIVETRAN

Proteklog vikenda imala sam priliku da organizujem izvanredan team building događaj za zaposlene kompanije Fivetran, koja se bavi data movement-om. Događaj se održao u predivnom ambijentu vile “Viko”, a osim zaposlenih, tu su bila i njihova deca, što je celoj manifestaciji dalo poseban, porodični ton.

 

Sport, Druženje i Zabava

Od samog dolaska u vilu “Viko” mogla se osetiti energija i entuzijazam među prisutnima. Program je bio bogat sportskim aktivnostima koje su osmišljene tako da podstaknu timski duh i saradnju. Između ostalog, tu su bile igre poput uhvati traku, igre preciznosti, igre taktike i igre refleksa. Svaka od ovih aktivnosti imala je cilj da zaposleni izađu iz svojih uobičajenih radnih okvira i zajedno se upuste u izazove koji su ih dodatno zbližili.

Aktivnosti i za decu 

Deca su, takođe, imala svoje aktivnosti koje su bile prilagođene njihovom uzrastu. Dok su roditelji učestvovali u sportskim takmičenjima, mališani su se zabavljali uz animatore, crtanje, i različite igre na otvorenom. Smeha i radosti nije manjkalo, a prelepa uređena zalena površina vile “Viko” je bila savršen prostor za igru i opuštanje.

Play Video

Kviz znanja – izazov za sve generacije

Pored sportskih aktivnosti, jedan od najzanimljivijih delova programa bio je kviz iz opšteg znanja i informisanosti. Zaposleni su se podelili u timove i nadmetali u raznovrsnim pitanjima koja su testirala njihovu opštu kulturu, poznavanje aktuelnih događaja, pa čak i zanimljivosti iz sveta tehnologije i data movement-a. Kviz je bio prilika da se pokažu znanje, ali i da se kroz smeh i timski rad dođe do zajedničkog cilja.

Prijatan ambijent i gostoprimstvo

Vila “Viko” se pokazala kao savršen domaćin ovog događaja. Njeni prostrani vrtovi, udobni smeštajni kapaciteti i predivan pogled na okolinu dodatno su doprineli pozitivnoj atmosferi. Gosti su mogli da uživaju u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, od svežeg voća i laganih zalogaja do ukusnih roštilja i slatkih poslastica. U pauzama između aktivnosti, mnogi su iskoristili priliku da se opuste na terasi vile ili prošetaju po prelepom imanju.

Zaključak

Ovaj team building događaj organizovan od strane Eons-a i Maje Majtan za Fivetran, bio je savršen primer kako spoj sportskih aktivnosti, porodične atmosfere i intelektualnih izazova može stvoriti nezaboravno iskustvo za sve učesnike. Vila “Viko” je pružila savršen ambijent, a zaposleni Fivetrana pokazali su da su pravi tim ne samo u poslu, već i u svim drugim aspektima života. Radujem se budućim događajima i novim pričama koje ću moći da podelim sa vama.

Do sledećeg team buildinga, sportski pozdrav!

angažovati organizatora

OSETITE ENERGIJU KOJU SVARAMO

Želite da sarađujemo?
Pišite nam !

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy