O MENI

i o onome što radim najbolje

„ Najgora stvar u životu je pogledati unatrag i priznati sebi, da si mogao, hteo i trebao nešto, ALI NISI!!! Život NEMA reprizu i što pre to shvatite to bolje ♡“

sertifikovani event manager

Maja Majtan

Maja Majtan

sertifikovan Event mendžer - profesionalni organizator događaja

 

Kažu da se uspeva u poslu samo kad se radi ono što se voli. Tako već tokom studijskih dana, kao član AIESEC-a organizovala sam seminare za preko 500 studenata. Nakon toga narednih 20 godina u korporaciji DDOR Novi Sad 

takođe učestvujem u organizaciji raznih događaja, kako poslovnih tako i privatnih.

Član sam humanitarne organizaije Lions-a od 2011 sa kojom sam takođe učestvovala u organizacija domaćih i medjunarodnih konferncija, donatorskih večeri i raznih drugih akcija.

Pored ogromnog iskustva u organizaciji privatnih i poslovnih događaja (seminara ,edukacija, team buildinga, family day-ova, otvaranja novih poslovnih objekata, rođendana, momačkih večeri, venčanja, iznenadjenja i td), posebno smo se specijalizovali za organizaciju personalizovanih događaja bilo privatnih ili poslovnih za mali ili veliki broj ljudi. Svaku organizaciju  odlikuje potpuno personalizovani kreativni pristup svakom događaju.

 

Svaki događaj smatram JEDINSTVENIM u svim segmentima. 

2018. godine osnovala sam Agenciju EONS (Event organization Novi Sad) kako bi svoje poslovanje podigla na viši nivo. U poslednjih 6  godina sa svojim timom sam organizovala preko 60 raznih događaja kako privatnih tako i poslovnih. Naše reference možete pogledati odmah ispod. 

Reference

O Agenciji

i o onome što radimo najbolje

Agencija za organizaciju događaja EONS, je osnovana 2018. godine sa ciljem da se klijentima ponudi  celovita ili parcijalna organizacija raznih vrsta događaja  izlazeći u suret potrebama, željama i mogućnostima klijenata.  

Nakon konsultacije sa nama, trudimo se da uradimo apsolutno sve po Vašim instrukcijama i željama. Poenta je upravo na individualizovanom pristupu. Neophodna je Vaša saglasnost u svakoj etapi organizacije, i vrlo temeljno pristupamo našem zadatku.

 • Od odabira adekvatnog prostora, za jasno predviđen broj gostiju, dekorisanja I pripreme prostora;
 • zatim dogovor oko prijema gostiju, definisanje rasporeda sedenja I koncept samog dešavanja.
 • Brinemo o svemu, od parkinga, preko dostave posluženja I naručivanja keteringa.
 • Angažovanje muzičke podrške shodno dešavanju, kao i dogovor oko gostovanja.
 • Kompletna tehnička podrška i multimedijalna propraćenost događaja.
 • Scenario programa, programska šema i voditelj.
 • Specijalni efekti, gosti iznenađenja, praktično sve šta poželite je naša briga.

Mi smo tu da svaku Vašu želju i nameru sprovedemo u delo, sa maksimalnom posvećenošću i iznad svega profesionalnošću.

Zbog same prirode organizacije, naše usluge su veoma personalizovane za svakog klijenta, kao što je svaka proslava drugačija tako i svaki segment organizacije ima više opcija i mogućnosti za realizacije. Zbog toga smo tu. Pozovite nas.

Želite li da sarađujemo, pišite nam !

 • EONS, Event Organization Novi Sad
 • eventorgns@gmail.com
 • + 381 63 7 203 204
 • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy