teambuilding_web

team building

za jačanje timskog duha

Timbilding je osmišljen kao povezivanje ljudi u kompaniji; radi upoznavanja, ostvarivanja boljeg kontakta, ali i podizanja svesti o važnosti tima. Svaki uspešni menadžment prepoznaje kada je vreme da nagradi svoje zaposlene, a ovo je svakako jedan od načina.

Na ovakvim okupljanjima zaposleni se upoznaju i druže, stiču zajedničke uspomene koje će prepričavati čitav život. Te novonastale prijatne emocije i iskustva se direktno odražavaju na komunikaciju posebno na radnom mestu, međusobno razumevanje i uvažavanje poprima novu dimenziju, a produktivnost unutar tima prenosi timski duh u celokupno poslovanje.

U okviru EONS-ove bogate ponude predstavljamo timbilding aktivnosti i pakete. Odaberite pravu meru za  vašu kompaniju.

IZABERI SVOJ TEAM BUILDING

01.

Kad proradi adrenalin u momentu postajemo svesni svojih mogućnosti. 

02.

Ovakav tip team building-a je usmeren ka sticanju novih znanja i veština.

03.

SLIKARSKI, MUZIČKI I PLESNI TEAM BUILDING

U osnovi plesnih i muzičkih radionica jesu muzika i igra. U svakom čoveku leži potreba za pokretom.

04.

SPORTSKI TEAM BUILDING

Dokazano je da su timski sportovi najbolji za građenje odnosa osoba u timu.

05.

GASTRONOMSKI TEAM BUILDING

Istina je da nas ništa ne može brže zbližiti poput dobre hrane.

08.

DVORSKI I VINSKI TEAM BUILDING

Od malih nogu nam dvorci i zamkovi bude osećaj znatiželje. Ne mora biti samo Pepeljuga glavni lik.

11.

RELAX TEAM BUILDING

Pored toga što se poslovi sklapaju u kafani, tako se sklapaju i prijateljstva koja su osnov za zdravu vezu između kolega.  

BENEFITI TEAM BULDING-A

Prilikom odvijanja team building aktivnosti rukovodioci mogu po ponašanju i zalaganju da vide ko od zaposlenjih ima sklonosti ka liderstvu. 

U koliko zaposlene u team building aktivnostima malo  “promešate” u timu, dobijate novu situaciju u kojima su zaposleni prepušteni jedni drugima da komuniciraju, kako bi rešili problem ili nadmudrili suparnički tim. 

Izlazak iz konforne zone je u mnogo čemu potreban timu, takođe i indivcidui, kako bi se nastvaio lični i timsi rast. Stavljanje u nove, nikad doživljene situacije, pomaže da se tim i individua suoči na snovim izazovom ili problemom i da aktivirajući nove procese, te iste izazove i reši.

Adrenalin je poznato hormon koji utiče pozitivno na ljudsko telo. Na team buildingu učesnici iskušavaju razne prepreke gde reaguju na njih menatlno, ali fizički doživljavajući jedan novi nadahnjijući osećaj proizvedenog adrenalina. 

Učesnici team building-a su nam opisali kako ovako iskustvo nikada nisu imali i da će ga pamtiti za ceo život. Koliko je ovao važno za tim govori činjenica da su se članovi tima počeli i privatno više družiti nakon samog eventa. 

Rešavanje zadataka na team building-u iziskuje proživljavanje raznnih novih situacija koje prolaziš sa nekim, i na taj načim vas dvoje ili više odnos podižete na viši nivo, time što gradite zajedničko iskustvo. Prijateljski odnosi se učvršćuju i nadograđuju.   

Takmičarski duh se uvek javi kada se pojavi zdrava konurencija. Pored pobede nad drugim timom, pobeđujete i sebe. 

Accordion Content
Accordion Content
Accordion Content

PORTFOLIO

Team building kompanije COFICAB
u organizaciji EONS-a

Team building Quiz
u organizaciji EONS-a

Team building Air soft
u organizaciji EONS-a

Želite li da sarađujemo, pišite nam.

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy