KORPORATIVNE PROSLAVE

U ENTERIJERU I EKSTERIJERU

Svi mi težimo uspehu, kako na ličnom tako i na poslovnom planu.

Da bi poslovni zadaci bili završeni u predviđenim rokovima, i projekti realizovani u skladu sa očekivanjima, ključan faktor su zaposleni. 

Svakako da je najbolji pokazatelj uspešnosti zadovoljno lice klijenta, ipak zaposleni su ti koji su zaslužni za poslovanje jedne firme.

Korporativna proslava je idealan način da im pokažete koliko ih cenite i koliko vam znači poslovna saradnja.

KORPORATIVNA PROSLOVA PO VAŠEM UKUSU

Poslovna večera na salašu

Osećaj mira i stila, uz prijatne zvuke tamburaša i bogate trpeze...

Proslava godišnjice i jubileja firme na brodu

Zašto biti isti, promenite otmeni restoran za nezaboravnu vožnju brodom...

Proslava uspešno završenog projekta u vili ili dvorcu

Pored zakuske ili ručka, vile nude komfor formalno-neformalnog tipa...

Korporativne proslave na otvornom

Ovakav vid organizacije je prilično izazovan, zbog vremenskih prilika... 

Poslovna večera na salašu

SPOJ TRADICIJE I USPEHA

Poslovna saradnja je veoma značajna u svakom poslovanju. U cilju da svojim poslovnim partnerima pokažete poštovanje, organizujemo formalno-neformalno druženje na nekoliko salaša u blizini grada. Impozantna priroda i tradicija Vojvodine u jednom.

Osećaj mira i stila, uz prijatne zvuke tamburaša i bogate vojvođanske kuhinjske trpeze.  Ostavite dobar utisak na svoje poslovne partnere i zaposlene. Odlična prilika za sklapanje novih poslova i proslavljanje postignutih uspeha.

 

Proslava godišnjice i jubileja firme na brodu

UZ MESEČINU I VALOVE

Povratite staru tradiciju, napravite proslavu dana firme ili žurku povodom kraja godine. Obeležite sa stilom svoje poslovne uspehe i vaš jubilej. 

Zašto biti isti, promenite otmeni restoran za nezaboravnu vožnju brodom. Priuštite sebi, svojim zaposlenima i poslovnim partnerima nezaboravan ugođaj uz vožnju brodom.

Zanimljivi voditelji, muzika i pokloni iznenađenja mogu doprineti sjajnoj atmosferi i sve to  uz švedski sto sa domaćom i veganskom kuhinjom.

KOJU OPCIJU VI BIRATE ?

Proslava uspešno završenog projekta u vili ili dvorcu

NEŠTO NOVO I DRUGAČIJE

Dvorac je fenomenalan izbor za korporativnu proslavu. Pored predivnog ambijenta od velikog istorijskog značaja, organizujemo kratki obilazak. Nakon čega, u raskošnim odajama kaštela je moguće organizovati poslovne sastanke i pregovore, promocije proizvoda i usluga, poslovne večere i proslave jubileja. 

Vile su takođe sjajan izbor kako napraviti inovativan poslovni ručak ili večeru. Pored zakuske ili ručka, vile nude komfor formalno-neformalnog tipa, a samim tim i opušteniju atmosferu.  Program možemo organizovati da bude i zabavnog karaktera.

Korporativne proslave na otvornom

POSLOVNI SASTANAK POD VEDRIM NEBOM

U želji da budete drugačiji, pripremili smo ponudu organizacije poslovnih večera, sastanaka ili proslave jubileja na otvorenom. Ovakav vid organizacije je prilično izazovan, zbog vremenskih prilika, ali su mogućnosti izuzetne. 

Pored restorana koji imaju prostor u baštama, pronalazimo nova rešenja i prostore gde se mogu upriličiti ovakvi poslovni susreti i druženja. Uz dobro osmišljen program, ovakve poslovne večere mogu biti izuzetno značajne kako za ostavljanje utiska na poslovne partnere tako i za uspešno sklapanje poslova.

IZABERITE SVOJE GALA VEČE ?

Sjajno iskustvo sa EONS organizaciom

" Sjano iskustvo sa organizatorima EONS-a, koji su napravili događaj za pamćenje ! "
Mirjana Zelenovic
Bussiness
"Nemojte zanemariti snagu motivacije koju jedno veče može učiniti za zaposlene, kao ni moć zahvalnosti kakvu može izazvati osećaj kod Vaših poslovnih partnera"

Imate pitanje za nas, pišite nam

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy