PROSLAVE ROĐENDANA

vi birate mesto i ideju

Kako u moru opcija sve liči na već viđeno, tu smo da vam pomognemo da budete autentični.

 Izvan svih stereotipa, uz EONS, da vaša žurka bude apsolutni hit među prijateljima. 

Dozvolite nam da u Vaše ime sve organizujemo, i dajte nam priliku

da i Vi budete iznenađeni i dobro se zabavite. 

IZABERI SVOJU ROĐENDANSKU IDEJU

Rođendan na ostrvu

Daleko od gradske vreve, na mestu gde muzika nema ograničenja...

Proslava rođendana na plaži

Letnji ambijent, bose noge, pesak među prstima...

Rođendanska proslava u Dvorcu

Jedinstvena prilika da oživite duh starog gospodskog vremena...

Rođendan u luksuznoj vili

Čari luksuza u ambijentima od kojih zastaje dah...

Proslava rođendana na bazenu

Žurka pored bazena, nasmejana lica, pena party sa puno balona...

Rođendanska proslava u vinogradu

U poslovnu monotoniju najbolje je uvesti kreativnost.

Rođendan na ostrvu

daleko od očiju javnosti

Daleko od gradske vreve, na mestu gde muzika nema ograničenja, proslavite svoj rođendan na ostrvu. Dopustite sebi da iskusite slobodu u pravom smislu reči, a naši organizatori će se pobrinuti da sigurnost i osećaj slobode dominiraju proslavom.

Avantura počinje već putovanjem na ostrvo, sa obezbeđenim katamaranom ili čamcima. Slaviti rođendan na ostrvu ili poluostrvu sa odabranim društvom svakako nije nešto što možete doživeti i proživeti zajedno sa ekipom baš svaki dan.

Proslava rođendana na plaži

pesak, sunce, mesec i more

Letnji ambijent, bose noge, pesak među prstima pruža takođe neverovatan osećaj slobode i uživanja. Proslavite dan svog rođenja uz zvuke vode i mirisa mora ili reke. Žurke tokom leta garantuju najbolji provod, a sada i sami možete napraviti svoju.

Kako ne bi bilo monotono, možemo organizovati i aktivan sadržaj kao što je krstarenje brodom, švedski sto na pesku uz željenu kuhinju, program sa voditeljem, karaoke, pokloni iznenađenja, sve po želji.

DA LI STE ODABRALI VAŠU ROĐEDANSKU AVANTURU ?

Rođendanska proslava u Dvorcu

spoj tradicije i otmenosti

Jedinstvena prilika da oživite duh starog gospodskog vremena u svojoj proslavi. S obzirom na podneblje u kojem živimo, i bogatu istoriju, šteta je ne iskoristiti ovako predivne ambijente za slavlje i uživanje. Osmislili smo sjajne ideje kako možete dvorac posetiti i doživeti pravu vojvođansku bajku.

U raskošnim odajama kaštela, njegovom miru i nestvarnoj tišini možete imati dnevnu ili noćnu proslavu u dvorcu  sa predivnim vrtom ili bazenom. U duhu vojvođanske tradicije, bogate trpeze I dobrog vina, tradicionale specijalitete oživljavamo sa vama vreme čuvene porodice Dunđerski.

Rođendan u luksuznoj vili

za one koji znaju šta žele

Čari luksuza u ambijentima od kojih zastaje dah, samo za tvoj rođendan. U ponudi imamo izvanredne vile u okolini a i šire. Sa izuzetnim lepotama I sadržajem, a po individualnim željama organizujemo hranu I piće, uz muziku I balone.

Po ugledu na holivudske serije, kao glavna ikonografija američkih filmova i mondenskog društva, napravićemo od vašeg rođendana pravi ivent. Sa bazenom ili bez, prostor gde ćete stvoriti predivne uspomene I još lepše fotografije. 

JOŠ UVEK NISTE ?

Proslava rođendana na bazenu

pravi hit u svetu

Žurka pored bazena, nasmejana lica, pena party sa puno balona, osmeha i pene na licima gostiju. Ovakve žurke ne mogu bez DJ-a, miksete i savremene muzike. Bio dan ili noć, uz egzotične koktele organizujemo sjajne proslave.

Ako se opredelite za akciju, proslava se postavlja u sam bazen, gde gosti obučeni u kupaće kostime i sa egzotičnim koktelima uz DJ-a, lagano đuskaju. Ceo  

Rođendanska proslava u vinogradu

vino i gitare

Italijanski prefinjeni stil, može biti i vaš rođendanski odabir. Vojvođanski predeli, na obroncima Fruške gore prelep su stil sofisticiranosti i degustacije vina, gde osunčani suncem koji se prolamaju kroz listove vinove loze, nazdravljate prijateljima. 

Dozvolite da vam organizujemo nešto potpuno novo. Za ljubitelje dobrog vina organizujemo i degustacije, a gurmanski ugođaj takođe ne treba prepustiti slučaju. Uz bogatu trpezu, magija Toskane sada dostupna i vama. 

KOJA JE VAŠA IDEJA ?

Utisci naših klijenata:

" Sjano iskustvo sa organizatorima EONS-a, koji su napravili događaj za pamćenje ! "
Mirjana Zelenovic
Bussiness
Zapevajte s nama: "Danas nam je divan dan"

Imate pitanje za nas, pišite nam

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy