venčanjE PO MERI

u dvorcu, na plaži, na brodu ili vinogradu

Nemojte zaboraviti da je to Vaš dan. Osmislite kako vaše venčanje po meri treba da izgleda, a mi ćemo se pobrinuti za sve detalje i organizovaćemo vam dan za pamćenje. Ne mora to nužno da bude lista svatova bez kraja, visinske pripreme od po nekoliko meseci, nevolje sa željama svekrve i tašte, ili nekom i zaove. Ostavite stres i strah iza leđa, kreirajte vaš savršen trenutak. 

Ako želite dan samo za Vas i Vašeg izabranika, biramo prostor za intimnu atmosferu, sa svakim detaljem na mestu, dekoraciji u vašim motivima i bojama, sofisticiranom izboru muzike i svečane zakuske. Organizujemo za Vas intimnu proslavu, i nezaboravno vreme za bračne zavete.

KREIRAJ SVOJE SAVRŠENO VENČANJE

Venčanje na salašu

Tradicionalni salaši Vojvodine, uz svodove visokog drveća i mir...

Venčanje na brodu

Nešto sasvim drugačije, nemirno i mirno, ali i smelo i izazovno za goste...

Venčanje u dvorcu iz vremena porodice Dunđerski

Prava vojvođansku bajku u kaštelu koji liči na dvorce iz vaših snova...

Venčanje u luksuznoj vili sa pogledom na grad

Venčanje poput najlepših scena iz američkih romatničnih filmova...

Venčanje u vinogradu

Po ugledu na najlepša venčanja napravite malo italijanske magije...

Venčanje na plaži

Idealan izbor za mini intimno venčanje. Za one koji vole minimalizam...

Venčanje na salašu

u duhu tradicije

Budite princeza na travi, sa prilaskom svatovima uz vožnju fijakera. Muzikom tamburaša i starograskih pesama, probudite emocije kod izabranice vašeg srca.

Napravite savršene fotografije sa ikonografijom salaša. Upriličite nezaboravnu zabavu za drugove i kumove. A od sadržaja koje nudi sam salaš, tu su ergela konja, mali zoološkivrt sa pitomim domaćim životinjama, i vožnja fijakerom vojvođanskom prerijom. 

Venčanje na brodu

PLOVIDBA NA MIRNOM VALU

Nešto sasvim drugačije, nemirno i mirno, ali i smelo i izazovno za goste. Zanimljivost je što se celo venčanje i zabava odvija na brodu u stalnom pokretu.

Nakon pristizanja gostiju, brod kreće da plovi rekom. Mini krstarenje je nezaboravan doživljaj, uz venčanje na palubi broda, ručaku u ritmu plovidbe i note vesele muzike.  Uz savršenu akustiku na talasima reke. Zaplovite sa nama u bračnu luku. 

SPREMNI DA UZ AVANTURU UPLOVITE U BRAČNE VODE ?

VENČANJE U DVORCU

KAO IZ BAJKE

Ima žena koje ceo život sanjaju romantično venčanje kao iz bajke. Ako ste to Vi, nudimo vam jednu pravu vojvođansku bajku u kaštelu koji liči na dvorce iz vaših snova. 

Zasenite lepotom i Lenku Dunđerski, budite na svom venčanju prava princeza. Raskoš ambijenta ulepšajte venčanicom iz bajke. Zalepršajte sigurnim korakom u brak.

Venčanje u luksuznoj vili

dan glamura i blještavila

Želite li da Vaše venčanje izgleda poput najlepših scena iz američkih romatničnih filmova? Budite diva uz svog budućeg supruga. 

Intrigantan prostor, pun luksuza i detalja, kreativan sadržaj i stilizovani dekor vaše venčanje učiniće neponovljivim. A slike koje napravite biće po uzoru na najpoznatije časopise za mladu i mladence. Napravite mini Hollywood i budite lepotica dana. 

ROMANTIČNA IDILA UZ
AMBIJENTE IZ FILMOVA ?

Venčanje u vinogradu

magija toskane u srbiji

Po ugledu na najlepša venčanja napravite malo italijanske magije. U želji da budete drugačiji sa cipelama na zemlji između listova vinove loze osunčani suncem između grozdova recite DA svojoj izabranici. 

Zakoračite u Vaš brak sa povetarcem u kosi i čašom dobrog vina okruženi prijateljima. 

Venčanje na plaži

mondenski dan u belom

Idealan izbor za mini intimno venčanje. Za one koji vole minimalizam i znaju šta hoće. Sve popilarniji vid venčanja kod nas i u svetu. Po ugledu na svetske zvezde, napravite svoje malo slavlje. Venčajte se u belom.

Daleko od očiju javnosti, i gradske vreve. Bilo da je u pitanju divlja plaža na moru ili reci, jezeru skrivenim u kotlinama starih planina ili pak ostrvo na Dunavu, do kojeg se dolazi katamaranom. 

KAKAV JE VAŠ IDEALAN DAN ?

Sjajno iskustvo sa EONS organizaciom

" Sjano iskustvo sa organizatorima EONS-a, koji su napravili događaj za pamćenje ! "
Mirjana Zelenovic
Bussiness
"Kada srce kaže DA, opustite se i prepustite nama organizaciju Vašeg savršenog venčanja.⠀"

Zakažite sastanak sa našim organizatorom već danas.

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy