eDUKATIVNI team building

za kolege koje žele da uče još više

Ovakav tip team building-a je usmeren ka sticanju novih znanja i veština. Možemo organizovati seminare i radionice iz raznih oblasti, ali ovde se pretenduje na upoznavanju zaposlenih sa nekim novim veštinama ili delovima drugih zanimanja. Prvi paket koji smo izdvojili za Vas je PROFI TWIST.

Učesnici se na radionici uključuju u precizno odabrani radni proces struke koja nema dodirnih tačaka sa njihovom osnovnim pozivom. Tom prilikom učesnici upoznavajući se sa drugačijim modelom rada, kako timskog, tako individualnog, šire svoje vidike i podižu svest o drugačijem načinju razmišljanja, savaladavajući osnove tog zanata.

PREUZMI KATALOG TEAM BUILDING AKTIVNOSTI​ KOJE ORGANIZUJEMO

ENTER EMAIL AND WE WILL SEND THE CATALOG TO YOUR ADDRESS
SEND CATALOG

Pošalji download link na:

IZABERI SVOJ TEAM BUILDING

NLP team building

OPIS PROGRAMA

Nauka o ličnom prosperitetu nas uči da koristimo odgovorajuće alate kako bismo napredovali u svojim veštinama.   

UVEK I U SVAKOM MOMENTU KOMINICIRAMO, pitanje je da li sa sobom, da li sa sagovornikom ili govorom tela. Komunikacija je ključ za dobre odnose. S obzirom da veći deo svog života provedemo radeći, priznaćete onda da je jako važno imati dobre odnose sa kolegama. A kolega ima raznih, iz raznih krajeva, sa različitim školama, različitim vaspitanjem i uverenjima. Ista stvar je i sa poslovnim partnerima. 

Oni takodje dolaze iz raznih krajeva, drugačije vaspitavani možda od nas, u drugom okruženju odrasli i samim time drugačiji. 

Znati uspešno komunicirati sa različitim ljudima je početak svake uspešne saradnje u svakog kvalitetnog poslovnog odnosa.

BENEFIT

Benefit NLP team building-a se ogleda u sticanju konkretnih alata za kvlaitetnije rešavanje konflikata, kao i detekcije slabih tačaka unutar tima. Polaznici dobijaju jasne upute kako i na koji način da dublje zavire u sebe i pronađu slaba mesta na kojima treba da rade.  

broj-učesnika

broj učesnika: do 30

vreme

trajanje aktivnosti: oko 2h

Doba dana: Dan i Noć

lokacija

Prostor: napolje ili unutra

Kako komunicirati bolje

OPIS PROGRAMA

Živimo u vremenu koje neverovatnom brzinom napreduje. 

S obzirom na broj telefonskih poziva na dnevnom nivou, mail-ova, sastanaka i ljudi koji nam prodju kroz život, važnost komunikacije je važnija nego ikad. Na NLP team building-u sa Elizabetom Knežević učesnici prolaze komunikacijske modele, greške u komunikaciji, radeći na konstruktivnim rešavanjima konflikata.  

Dobra komunikacija smanjiće nivo stresa, a povećati produktivnost, poboljšaće vaše medjuljudske odnose i samim time vaše rezultate i prodaju. Kako bi išli u korak sa vremenom i kako bi

jednostavnije i lakše završavali svoje obaveze, veštine komunikacije su postale osnova za svakog uspešnog čoveka.

BENEFIT

Na treningu bi obradili osnove NLP-a, aksiome I feedback kao nešto najosnovnije, a opet veštine koje mogu trajno da poboljšaju kvalitet života svih polaznika, kako u poslovnom tako I u privatnom

okruženju. CILJ edukacije, bolji medjuljudski odnosi i bolji poslovni rezultati

broj-učesnika

broj učesnika: do 200

vreme

trajanje aktivnosti: 3 - 6h

Doba dana: Dan

lokacija

Prostor: napolje

Upravljanje konfliktima NLP

OPIS PROGRAMA

Dobru komunikaciju čini naša asertivnost, učenje važnosti slušanja

sagovornika, spremnost na kompromis i želja za međusobnim uvažavanjem. To su sve veštine koje se uče. Konflikt je naš učitelj.

Primenom NLP principa moguće je poboljšati međuljudske

odnose i razviti bolje razumevanje među zaposlenima, a takođe i razumevanje kocepta svakog koflikta.  Praktikovanje NLP aksioma dovodi i do poboljšanja kvaliteta života pojedinca, i to ne samo u poslovnom nego i u privatnom životu. Pojedinac i grupa uči da upravlja konfliktima i uči iz njih primenom raznih NLP alata.

BENEFIT

Svaki konflikt je prilika da se uči nešto novo o sebi. Učeći u različitim konfliktima, postajemo svesni njegove snage, samo ako znamo kao da upravljamo njime. 

broj-učesnika

broj učesnika: do 100

vreme

trajanje aktivnosti: 2h - 4h

Doba dana: Dan

lokacija

na otvorenom / zatvorenom

Želite li saradnju sa nama, pišite nam

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

Sjajno iskustvo sa EONS organizaciom

" Sve pohvale za maštovitost i profesionalnost! "
Nemanja Lovre
Bussiness

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy