Team building aktivnost: Snimanje filma, vaša režija

by admin

Team building Snimanje filma, Vaše režija

Sadržaj:

Predstavljamo vam team building aktivnost: ” Snimanje filma, Vaša režija”

Učesnike podelimo u više grupa, pri čemu svaka grupa dobija jedinstvenu priliku da napiše, režira, snimi i glumi u sopstvenom filmu. Ovaj proces omogućava izražavanje kreativnosti, jačanje timske saradnje i razvijanje novih veština u dinamičnom i zabavnom okruženju.

 

Proces stvaranja filma

Ova aktivnost predstavlja kreativan team building koji traje između 4 i 8 sati, u zavisnosti od vaših želja i potreba. Učesnici su podeljeni u grupe i kroz različite faze procesa stvaranja filma prolaze zajedno, od pisanja scenarija, preko režije i snimanja, pa sve do glume.

Pomoć iskusnih moderatora 

Grupama je na raspolaganju sva potrebna oprema za snimanje i produkciju, kao i alati za montažu i postprodukciju, što im omogućava da realizuju svoje ideje do kraja. Pored tehničke opreme, grupe imaju podršku iskusnih moderatora koji ih usmeravaju i pružaju pomoć u svakom koraku procesa. Moderatori su tu da olakšaju rad grupama, odgovore na pitanja i ponude savet kako bi krajnji rezultat bio što kvalitetniji.

 

Probudite filmofila u sebi

Ovaj vid team buildinga ne samo da omogućava učesnicima da razvijaju kreativnost i inovativnost, već i podstiče timsku saradnju, komunikaciju i zajedničko rešavanje problema. Kroz zajednički rad na filmu, učesnici će bolje upoznati jedni druge, naučiti kako da efikasno sarađuju i doprinose zajedničkom cilju.

Glavni lik u filmu ste vi!

Izrada filma donosi saradnju među učesnicima, povećava i poboljšava komunikaciju, povećava kreativnost, poboljšava odlučivanje, upravljanje vremena te poboljšava vođenje i timski rad među članovima. 

Rezultati njihovog truda biće prikazani na kraju aktivnosti, gde će svi imati priliku da pogledaju filmove koje su napravili, što dodatno doprinosi osećaju postignuća i zajedništva među učesnicima.

Benefit

Izrada filma donosi saradnju među učesnicima, povećava i poboljšava komunikaciju, povećava kreativnost, poboljšava odlučivanje, upravljanje vremena te poboljšava vođenje i timski rad među članovima.

angažovati organizatora

OSETITE ENERGIJU KOJU SVARAMO

Želite da sarađujemo?
Pišite nam !

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy