Team building - Orijentiring

Sadržaj:

Predstavljamo team building timske igre: ” ŠETANJE PO FRUŠKOJ GORI (ORIJENTIRING) “

 

Suština tim bildinga je u grupnim aktivnostima, obično u prirodi. Uparavo

Fruška gora, sa svojim bogatim šumama, netaknutom prirodom i spektakularnim vidikovcima, predstavlja idealno odredište za sve ljubitelje prirode i avanturiste. Ali šta ako vam kažem da Fruška gora nije samo destinacija za opuštajuće šetnje i uživanje u prirodnim ljepotama, već i savršeno mesto za izgradnju timskog duha kroz orijentiring?

 

 

Orijentiring: Više od obične šetnje

Orijentiring je sport koji spaja fizičku aktivnost sa strateškim razmišljanjem i timskom saradnjom. Uključuje navigaciju kroz nepoznati teren pomoću karte i kompasa kako bi se pronašli kontrolni punktovi. Osim što je odlična fizička vežba, orijentiring podstiče timsku interakciju, komunikaciju i rešavanje problema u realnom vremenu.

 

Zajednički Izazov: Team building kroz prirodu

 Šetnja po Fruškoj gori uz orijentiring postavlja timovima izazov da surađuju kako bi uspješno prošli kroz stazu, pronašli kontrolne tačke i rešili zadatke na putu. Ova aktivnost potiče međusobnu podršku, dijeljenje znanja i veština te razvijanje poverenja među članovima tima.

 

 

Prirodna inspiracija: Učenje kroz okolinu

Fruška gora nudi izvanredan teren za orijentiring s raznovrsnim pejzažima, od gustih šuma do otvorenih proplanaka. Učesnici team building-a imaju priliku naučiti kako se snalaziti u prirodi, razvijajući veštine koje će im koristiti ne samo u sportskim aktivnostima već i u svakodnevnom životu.

 

 

Zaključak: Iskustvo koje se Pamti

Šetnja po Fruškoj Gori uz orijentiring nije samo obična team building aktivnost – to je iskustvo koje se pamti. Kroz zajednički izazov i istraživanje prirode, timovi ne samo što jačaju svoje veze već i stvaraju nezaboravne uspomene koje će ih inspirirati i motivirati i nakon što se vrate u svakodnevni radni okoliš.

 

Ako želite izgraditi snažan timski duh i istovremeno uživati u ljepotama prirode, šetnja po Fruškoj Gori uz orijentiring definitivno je aktivnost koju trebate isprobati.

Timske igre – ŠETANJE PO FRUŠKOJ GORI (ORIJENTIRING)

Lagana šetnja uz učenje osnovnih pojmova o snalaženju u prirodi za prave ljubitelje prirode i odmor od kancelarije.

Učesnici, pored snalaženja, u prirodi uče i o biljnim i životinjism vrstama koju Fruška Gora poseduje.

Uz instruktora orijentiringa se posećuju mesta koja nisu dostupna običnim šetačima.

 

Benefit 

Najveći benefit provođenje vremena u čistoj zdravoj prirodnoj sredini, na svežem vazuhu daleko od užurbanog grada. Uz kvalitetnog orijentiring vodiča, organizuje se ručak sa domaćim specijalitetima i čistom izvrskom vodom.

angažovati organizatora

OSETITE ENERGIJU KOJU SVARAMO

Želite da sarađujemo?
Pišite nam !

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy