Zašto organizatora događaja?

Sadržaj:

Predstavljamo team building timske igre: “EPSKA AVANTURA”

Središte tim bildinga je u skupnim aktivnostima, obično u prirodi, a to je baš ono što nudi Epska avantura. Timovi će biti raspoređeni i svaki od njih će dobiti zadatak da posjeti određene kontrolne točke, koristeći se kartom na kojoj su jasno označene. Ali istinska zabava za sudionike tim bildinga čeka ih upravo na tim kontrolnim točkama.

 

U duhu timskog rada, potrebno je „uključiti mozak“ kako bi se rešili postavljeni zagonetki, ali takođe biti vešt i spreman za razne zanimljive i neobične izazove, prepreke i poligone. To uključuje i preciznost i smirenost u rukovanju lukom i strelom te drugim rekvizitima, koji će testirati veštinu i živce svakog pojedinca.

 

Cilj Epske avanture je, osim neograničene zabave, potaknuti zajedništvo kroz suradnju i međusobnu pomoć članova tima, dok istovremeno zahtijeva angažman na mentalnoj i fizičkoj razini kako bi se zadaci uspješno izvršili. Nagrada je užitak od prvog do posljednjeg koraka, zadovoljstvo postignuća na kraju igre i želja za ponovnim doživljajem ovakvog iskustva.

 

Timske igre – EPSKA AVANTURA

Tim building avantura koja spaja više disciplina i obuhvata različite aktivnosti.

Podeljeni u timove, svaki tim dobija zadatak da obiđe kontrolne tačke, koristeći i orijentišući se na mapi na kojoj su one jasno naznačene. Na svakoj kontrolnoj tačci je druga disciplina: Od rešavanja zagonetaka do discipline luk i stela.

Potrebno je dobro razmisliti kojim se redom izvršavaju zadaci. Takmičari moraju da se dobro pomuče kako bi došli do rešenja.

Benefit 

Beskrajno zanimljive aktivnosti stvaraju u timu sjajnu atmosferu i uspomene koje učesnici rado evociraju dugo nakon team bulidnig događaja.

angažovati organizatora

OSETITE ENERGIJU KOJU SVARAMO

Želite da sarađujemo?
Pišite nam !

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy