Zašto organizatora događaja?

Sadržaj:

Predstavljamo team building timske igre – Igra: “BUDITE BRZI”

Iako se na prvi pogled sportski team building može činiti samo kao jednostavna fizička aktivnost, iskusni team lideri znaju da je on mnogo više od toga.

Timske igre su stvaraju odličnu priliku za duboko povezivanje i jačanje timskog duha, vođenje timova prema zajedničkom cilju kroz izazove i osiguravanje da svaki učesnik izvuče najviše iz iskustva.

 

 

Umesto da se fokusiramo isključivo na rezultate ili fizičku aktivnost, kao iskusni organizatori, mi prepoznajemo važnost stvaranja okruženja gde se svaki pojedinac oseća podržano, gde se komunikacija i saradnja podstiču, te gde se svaki uspeh slavi kao timski uspeh.

 

 

Kroz deset godina iskustva u vođenju team building aktivnosti, shvatila sam da se pravi napredak događa kada učesnici shvate da sportski izazovi nisu samo igra – oni su prilika za osobni razvoj i timski rast. Kroz zajednički rad na terenu, timovi grade povjerenje, uče kako rješavati probleme u stvarnom vremenu i razvijaju strategije za prevladavanje prepreka.

 

Na kraju, sportski team building i timske igre nijsu amo o rezultatima na terenu, već i o dugoročnom uticaju na timsku dinamiku i saradnju. Kroz ovakve aktivnosti, timovi ne samo što rastu kao kolektiv, već i stvaraju temelje za uspešnu saradnju i produktivnost ne samo u poslovnom svetu, već i u svim područjima života.

 

Timske igre – Budite Brzi

 

Učesnici se dele u ekipe i takmiče u različitim zabavnim timskim izazovima. Timovi za određeno vreme izvršavaju zadatke na svojim tačkama, nakon čega se rotiraju sa ostalim timovima dok sve ekipe ne prođu sve tačke. Na kraju se postignuti bodovi sabiraju i proglašavaju se pobedničke ekipe.

Po dogovoru, za vas ćemo pripremiti kreativne timske i logičke igre, koje je potrebno uspešno da odradite zajedno sa kolegama iz ekipe. Svačija uloga je podjednako važna i ako se čak na jednoj od tačaka neko ne snađe najbolje, budite sigurni da će zablistati na drugoj.

Preciznim bodovanjem ocenićemo svaki vaš poduhvat, da bismo na kraju dobili pobednika i sve ekipe rangirali po uspešnosti.

Benefit

Ovaj program podstiče učesnike na fizičku aktivnost, međusobnu saradnju u timu, spoznaju skrivenih talenata i osobina.

Benfit je dobra zabava, uspomene i bolja povezanost kolega u timu.

angažovati organizatora

OSETITE ENERGIJU KOJU SVARAMO

Želite da sarađujemo?
Pišite nam !

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy