Organizacija tim bildinga na otvorenom

by admin
0 comment

Organizacija tim bildinga na otvorenom (Petak 30.04)

 Ideja za tim bilding događajima javila se kada su šefovi kompanija shvatili da nije dovoljno zaposlenima samo davati platu i beneficije. Potrebno je pozabaviti se njihovim potrebama. 

 Ali ono što su ustanovili da je presudno za tim i timski duh, jeste druženje i upoznavanje zaposlenih. Ako nastupaju u firmi kao individue, gledajući samo svoje ciljeve, tada ciljevi kompanije neće biti njihov prioritet. Ovako smo mi tu, da kompanijama ponudimo ideje za organizovanje tim bilding aktivnosti na otvorenom u malim grupama na izolovanim lokalitetima.

Bitno je istaći da se na ovaj način poštuju sve propisane mere, zbog zdravstveno bezbednosne situacije, koje su važne za sve učesnike tim bilding dešavanja. I u skladu sa tim nudimo organizovanje tim bilding tura: terenska safari avantura Fruškom Gorom, On line potrga po Petrovaradinskoj tvrđavi i izuzetno popularan adrenalinski tim bilding paket, sa raznim preprekama i zadacima koje učesnici rešavaju kao tim. A nešto potpuno novo u ponudi je gastronomski tim bilding, jer se pokazalo da je uz hranu i isprobavanje novih specijaliteta uvek zabavnije i zanimljivije kvalitetno provoditi vreme i družiti se.

 

Da razvijete zdrav timski duh, budimo tim koji osvaja sve izazove. Vaš EONS.

Prepustite organizaciju profesionalcima

💪 Team building
👔Korporativne proslave
🎁Proslave rođendan
🤵👰Drugačije svadbe
🎊Momačke večeri
📞063 7203 204
www.eons.rs

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy