Šta je event managment / organizacija događaja ?

by admin
0 comment

Moderan tempo života diktira nove trendove. Postalo je sve više svima nama važno kako da organizujemo svoj život. Tako i porodicu, prijatelje, decu, vreme, i opet nam svaki dan fali par sati. Činjenica jeste da je najvažniji segment za postizanje ciljeva upravo organizacija. Zato je najbolje zaposliti profesionalca, kako bi Vam olakšao život i u skladu sa Vašim željama, organizovao sve vama bitne događaje.

 

Ako ste se pitali šta je event menadžment, to je sinonim za planiranje i organizaciju događaja. To je biznis mlađeg datuma, ali svakim danom sve više u usponu. Da bi se jedan događaj organizovao, potrebno je sprovesti mnogo etapa. A dobar organizator je ujedno i dobar planer, kreativac, osoba otvorenog duha.

 

Za klijenta je važno da ima poverenja u svog planera, jer gotovo svaki događaj koji imamo prilike da gledamo na ekranu ili čitamo na portalima – je pre svega dobro isplaniran i organizovan do najsitnijih detalja. Ništa se ne prepušta slučaju. To se odnosi na sve vrste proslava: godišnje proslave za zasluge sportista, dodele nacionalnih odličja i priznanja, balovi na dvorovima, izložbe svetskih poznatih slikara, pa čak i najpoznatija dodela Emi nagrada u svetu muzike, filmski festival u Kanu, dodela Oskara za dostignuća u filmskoj industriji. Gledajući iz fotelje, mi samo uživamo dok promatramo prizor na ekranu. A iza svega toga stoji čitava mašinerija izuzetno dobro osmišljene organizacije.

 

Posao event menadžera nije samo da pronađe prostor, bend i balone. Potrebno je osluškivati svakog klijenta ponaosob, ispratiti sve njegove želje u okviru planiranog budžeta. Pronaći više odgovarajućih lokacija i prilagođenih prostora za specijalni događaj. Zatim, pozabaviti se dekoracijom i dizajnom celog dešavanja, organizovati ketering i meni koji je prigodan za događaj, sa klijentom razraditi plan od dolaska gostiju do pozdravljanja sa njima, a često i osposobiti čitav scenario dešavanja.

 

Prepustite organizaciju profesionalcima

💪 Team building
👔Korporativne proslave
🎁Proslave rođendan
🤵👰Drugačije svadbe
🎊Momačke večeri
📞063 7203 204
www.eons.rs

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy