Osvrt na radionicu bezglutenskih slatiša

by admin
0 comment

Nije sve u receptu. Svrha ovakvih radionica je pre svega upoznavanje sa namirnicama i njihova kombinacija. Nije sve u samo nabrojanom, potpuno je drugačije pripremi hrane pristupiti kada se dođe na radionicu gde profesionalac u svom poslu govori o hrani. Edukaciju i radionicu je, u našoj organizaciji, vodio XY, a uže smo se bavili pripremom zdravih slatkiša i pametnijih odabira, kada su u pitanju dobro poznate poslastice.

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

Priprema nutele je zaista bila pravo nadahnuće među učesnicima.

S obzirom na sam sastav prave nutele, zdrava opcija ovog poznatog krema je u svakom slučaju veoma željena stvar u gotovo svakoj kući a posebno kod ljudi koji imaju malu decu koja uživaju u ovakvim slasticama.

You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of. You will never live if you are looking for the meaning of life.

Bonžita, kao najomiljeniji snek, dobila je potpuno novu aromu kada smo je zajedno kreirali i napravili na radionici. Takođe, izuzetno popularni čiz kejk, koji uvek može da doživi modifikaciju na zdrav način upravo zbog svoje light note i tolike popularnosti na slavljima i proslavama.

Radionica bezglutenskih slatiša

A možda najveće iznenađenje su bile energetske kuglice, jer osim što daju energiju sadrže sastojke koji su današnja super hrana, kao što su orašasti plodovi i njihova hranjivost.

Polaznici su bili izuzetno zadovoljni usvojenim znanjem, imali su priliku sve da probaju i svaku od poslastica zajedno prave sa predavačem. Na kraju su dobili i malu knjižicu sa receptima svega što su naučili i napravili na edukaciji. Pogledajte i sami kako smo se družili. Vaš EONS.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy