Organizacija venčanja u dvorcu

by admin
0 comment

Jedan od najvažnijih dana u životu jednog para je svakako venčanje, a tome prethodi fantastično osmišljena organizacija. U želji da prepoznamo sve potrebe nama dragih klijenata, uvek smo tu za nove ideje i solucije. Shvatamo Vašu želju da taj dan, bez kompromisa, mora biti savršen. Stoga smo ovim putem odlučili da Vam predložimo venčanje u dvorcu, kao idealnu priliku da oživite svoju bajku sa svojim partnerom i gostima.

 

Mistika samog dvorca odiše starinom i tradicijom. U sebi nosi duh zajedništva i trajnosti – što su sjajni znaci za dobar i harmoničan brak. Sa venčanicom iz snova, bićete princeza svoga dana. A krajolik i priroda okruženja daje posebnu draž za fotografije koje će Vas ceo život podsećati na taj dan.

 

Dvorac odaje utisak autentičnosti. Njegova stamenost je odlučna kao i mladoženja. U takvom ruhu će muzika i hrana samo da upotpune doživljaj. Za goste je sama lokacija po sebi atrakcija, i biće to venčanje koje će se pamtiti. Priroda parka koji okružuje dvorac naprosto oduzimaju dah.

 

Glamur se uvek može upotpuniti dekoracijom sa ličnim pečatom. Vaše boje nežnosti i beline, nežne roze ili lavande, čistote plave kao nebeski svodovi mogu da opčine i mladi par i goste. Dajte mašti na volju, a mi ćemo se pobrinuti za sve pojedinosti.

 

Nemojte da Vas godišnje doba ograničava, ako je zima stvorićemo Tolstojevsku bajku u snegu, a može i veštački sneg da se dogovori. Ako je jesen, dajte priliku da predeo bude sam oslikan kao čajem sa svim tim divnim bojama s jeseni. Ako je leto, biće to prava bajka na otvorenom uz sunce u suton, i nekako s proleća – tek tada je moguće stvaranje čarolija. Dopustite Vasoj budućoj supruzi da uživa kao prava princeza, EONS je tu za Vas.


Prepustite organizaciju profesionalcima

💪 Team building
👔Korporativne proslave
🎁Proslave rođendan
🤵👰Drugačije svadbe
🎊Momačke večeri
📞063 7203 204

 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy