Proslava uspešno završenog posla

by admin
0 comment

Obim posla koje ima jedna firma je veoma bitan. Međutim, isto toliko je važno i pozitivna realizacija poslova. Da se poslovni zadaci završavaju u predviđenim rokovima, da projekti budu realizovani u skladu sa očekivanjima i poslovi završeni uspešno. Najbolji pokazatelj je svakako zadovoljno lice klijenata sa kojima sarađujemo. Ipak, nikako se ne bi trebali zanemariti svi ljudi zaslužni što firma svoj posao radi valjano.

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

Kao što važi za svakog čoveka, da svoje samopouzdanje gradi sa zadacima koje sebi postavlja i obavlja. Tako isto i zaposleni bude veoma zadovoljan ako se posao radi i završi kako treba. Menadžeri su ti koji svaki dan imaju uvid u stanje njihovih zaposlenih, i prvi su oni ti koji znaju koliko pohvala za uspešno realizovan projekat znači svima onima koji su bili uključeni u isti. Oni takođe i treba da se potrude da se uspešno završen posao i obeleži.

You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of. You will never live if you are looking for the meaning of life.

Organizacija male proslave ili banketa

Naš predlog je organizacija male proslave ili banketa, gde bi se prikazao sam tok projekta i završna faza. Isto tako bi se pomenuli svi koji su u poslu dali svoj doprinos, i u formalno opuštenoj atmosferi obeležila završena uspešna etapa. Takava jedan proslava bi zaposlenima mnogo značila jer bi time dobili priznanje za njihove vrednosti i značaj samoj kompaniji, ali bi i kolektivna atmosfera  bila na višem nivou. Verovatno bi i međuljudski odnosi bili unapređeni, jer bi se zaposleni motivisali za naredne projekte, i siurno bi i produktivnost bila bolja.

Mi smo tu da organizujemo u prostorijama Vaše firme, ili nekom prigodnom prostoru malu intimnu proslavu. Da se napravi plan dešavanja kao i vođa celog događaja. Pozovite da se dogovorimo za sve detalje, a zaposlene ćete zaseniti Vašom brigom i pažnjom.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy