Proslava godišnjice firme

by admin
0 comment

Na kraju svake godine, trebalo bi kako dolikuje obeležiti uspešnu godinu koja je polako za nama. U kompanijama rade ljudi, koji vojim trudom umnogome doprinose svim ostvarenim cijevima jedne firme.

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

Trebalo bi zaokružti ciklus i napraviti pravu feštu, ali ne samo za klijente i poslovne partnere. Nikako ne treba zaboraviti na zaposlene.

You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of. You will never live if you are looking for the meaning of life.

Naša vizija je da Vam pomognemo da se osmisli jedna ceremonija koja pretenduje da postane jubilej. Istina da se u modenrom vremenu izgubilo obeležje kao što je dan firme, ali tu smo mi da zajedno sa Vama organizujemo jedno veče na kraju godine, gde bi se okupili svi ljudi koji imaju udela u Vašem poslovanju i pozicioniranju na tržištu.

Proslava godišnjice firme

Od pronalaženja adekvatnog prostora, preko osmišljavanja primerenog muzičkog programa i željene muzičke podrške celokupnoj večeri. Zatim ideje oko darivanja zvanica, ugovaranja voditelja programa i same programske šeme, ugovaranje koktel partija, naručivanja keteringa i ostalih delicija što se tiče hrane i izbora pića, kreiranje pozivnica i svega ostalog što bi upriličilo tako jedan događaj.

Nemojte zanemariti snagu motivacije koju jedno ovakvo veče može učiniti za zaposlene, kao ni moć zahvalnosti kakvu može izazvati osećaj kod Vaših poslovnih partnera koji će biti među zvanicama. EONS je tu za sve konsultacije, sa Vama do idealne poslovne večere

0 comment
0

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati / Accept Read More

Privacy & Cookies Policy