fbpx

Proces organizacije događaja

01

POSTAVLJANJE CILJA

Definisanje vrste događaja i postavljanje cilja su prvi korak u organizaciji. Bitno je dati odgovor na pitanja: Koji događaj i u koju svrhu se organizuje, kakav vid proslave treba da se osmisli, vremenski period potreban za organizaciju.

02

PLANIRANJE BUDŽETA

S obzirom na mogućnosti klijenta definiše se budžet, što je od krucijalne važnosti za dalju organizaciju. Od planiranih sredstava, zavisi obim proslave, izbor prostora kao i kvalitet sadržaja u okviru samog događaja ili proslave.

03

BIRANJE PROSTORA I LOKACIJE

Stavka koju nikako ne treba zanemariti, u zavisnosti od
godišnjeg doba i vremenskih prilika, u ponudi imamo
brojne opcije: brod, salaš, zamak, ostrvo, dvorac...

04

IZBOR HRANE, PIĆA I MUZIKE

Zavisno od tematike događaja, nudimo širok dijapazon izbora hrane, specijaliteta i raznih delicija, keteringa, koktela i ostalih pića. Ipak, muzika je ta koja daje glavnu notu svake proslave, sarađujemo i sa velikim zvezdama.

05

DEKORACIJA I SPECIJALNI EFEKTI

Segment posebno bitan kada su u pitanju venčanja, ali itekako važan i za ostale proslave. Biramo sa vama boju, osvetljenje, cveće, dekorativne predmete. Kao i specijalne efekte: vatromet, svetlo, magla, hod po oblacima...

06

TEHNIČKA PODRŠKA I DRUGI ZAHTEVI

Po želji obezbeđujemo specijalno ozvučenje, fotografisanje samog događaja i gostiju dok uživaju i slave sa Vama, pravimo i snimak u vidu mini filma da zauvek pamtite taj dan ili događaj, uspomene nemaju cenu.

Imate pitanje za nas, pišite nam

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082