fbpx
teambuilding_web

team building

za jačanje timskog duha

Timbilding je osmišljen kao povezivanje ljudi u kompaniji; radi upoznavanja, ostvarivanja boljeg kontakta, ali i podizanja svesti o važnosti tima. Svaki uspešni menadžment prepoznaje kada je vreme da nagradi svoje zaposlene, a ovo je svakako jedan od načina.

Na ovakvim okupljanjima zaposleni se upoznaju i druže, stiču zajedničke uspomene koje će prepričavati čitav život. Te novonastale prijatne emocije i iskustva se direktno odražavaju na komunikaciju posebno na radnom mestu, međusobno razumevanje i uvažavanje poprima novu dimenziju, a produktivnost unutar tima prenosi timski duh u celokupno poslovanje.

U okviru EONS-ove bogate ponude predstavljamo timbilding aktivnosti i pakete. Odaberite pravu meru za  vašu kompaniju.

IZABERI SVOJ TEAM BUILDING

01.

ADRENALINSKI TEAM BUILDING

Kad proradi adrenalin u momentu postajemo svesni svojih mogućnosti. 

02.

EDUKATIVNI TEAM BUILDING

Ovakav tip team building-a je usmeren ka sticanju novih znanja i veština.

03.

UMETNIČKI TEAM BUILDING

U poslovnu monotoniju najbolje je uvesti kreativnost.

04.

PLESNI I MUZIČKI TEAM BUILDING

U osnovi plesnih i muzičkih radionica jesu muzika i igra. U svakom čoveku leži potreba za pokretom.

05.

GASTRONOMSKI TEAM BUILDING

Istina je da nas ništa ne može brže zbližiti poput dobre hrane.

06.

SPORTSKI TEAM BUILDING

Dokazano je da su timski sportovi najbolji za građenje odnosa osoba u timu.

07.

KOMUNIKACIJSKI TEAM BUILDING

Kakav ste komunikator, takav vam je život, jer kvalitet vaše komunikacije određuje koliko ćete uspeti u životu.

08.

DVORSKI TEAM BUILDING

Od malih nogu nam dvorci i zamkovi bude osećaj znatiželje. Ne mora biti samo Pepeljuga glavni lik.

09.

MAĐIONIČARSKI TEAM BUILDING

Jedna od takođe kreativnih radionica jeste ona koja uključuje mistiku i svet magije.

10.

VINSKI TEAM BUILDING

U vinu je istina.  Učesnici uče  da prepoznaju kvalitet vina.  

11.

KAFANSKI TEAM BUILDING

Pored toga što se poslovi sklapaju u kafani, tako se sklapaju i prijateljstva koja su osnov za zdravu vezu između kolega.  

12.

TEAM BUILDING QUIZZ

Jedna od takođe kreativnih radionica jeste ona koja uključuje mistiku i svet magije.

PREUZMI KATALOG TEAM BUILDING AKTIVNOSTI​ KOJE ORGANIZUJEMO

ENTER EMAIL AND WE WILL SEND THE CATALOG TO YOUR ADDRESS
SEND CATALOG

Pošalji download link na:

BENEFITI TEAM BULDING-A

Prilikom odvijanja team building aktivnosti rukovodioci mogu po ponašanju i zalaganju da vide ko od zaposlenjih ima sklonosti ka liderstvu. 

U koliko zaposlene u team building aktivnostima malo  “promešate” u timu, dobijate novu situaciju u kojima su zaposleni prepušteni jedni drugima da komuniciraju, kako bi rešili problem ili nadmudrili suparnički tim. 

Izlazak iz konforne zone je u mnogo čemu potreban timu, takođe i indivcidui, kako bi se nastvaio lični i timsi rast. Stavljanje u nove, nikad doživljene situacije, pomaže da se tim i individua suoči na snovim izazovom ili problemom i da aktivirajući nove procese, te iste izazove i reši.

Adrenalin je poznato hormon koji utiče pozitivno na ljudsko telo. Na team buildingu učesnici iskušavaju razne prepreke gde reaguju na njih menatlno, ali fizički doživljavajući jedan novi nadahnjijući osećaj proizvedenog adrenalina. 

Učesnici team building-a su nam opisali kako ovako iskustvo nikada nisu imali i da će ga pamtiti za ceo život. Koliko je ovao važno za tim govori činjenica da su se članovi tima počeli i privatno više družiti nakon samog eventa. 

Rešavanje zadataka na team building-u iziskuje proživljavanje raznnih novih situacija koje prolaziš sa nekim, i na taj načim vas dvoje ili više odnos podižete na viši nivo, time što gradite zajedničko iskustvo. Prijateljski odnosi se učvršćuju i nadograđuju.   

Takmičarski duh se uvek javi kada se pojavi zdrava konurencija. Pored pobede nad drugim timom, pobeđujete i sebe. 

Accordion Content
Accordion Content
Accordion Content

Imate pitanje za nas, pišite nam

  • EONS, Event Organization Novi Sad
  • eventorgns@gmail.com
  • + 381 63 7 203 204
  • PIB: 110886082

Adrenalinski team building

adrenalinska avantura

Kad proradi adrenalin u momentu postajemo svesni svojih mogućnosti. U timu sa kolegama lakše rešavamo zadatke, rušeći granice straha, a to sve dok se igramo i zabavljamo.

Neke od stvari koji mislimo da bi vam bile primamljive su: paintball, avantura smeštena u šumu gde su svi “naoružani” paint ball puškama, municijom i sigurnom odećom. Zip-line, nešto potpuno novo za vas, uvek aktuelan rafting na Tari, kao i  3D streličarstvo ili simulacija lova.

Paket igara spretnosti mnoge od nas asocira na igre bez granica. Igra se u timovima, rešavaju se zadaci u kojima je potrebna spretnost i brzina. U njih spadaju igre pikado, streličarstvo, gađanje praćkom, igra klikera, pogađanje meta, bacanje bodeža i slično.

Edukativni team building

EDUKACIJA I NOVE VEŠTINE

Ovakav tip team building-a je usmeren ka sticanju novih znanja i veština. Možemo organizovati seminare i radionice iz raznih oblasti, ali ovde se pretenduje na upoznavanju zaposlenih sa nekim novim veštinama ili delovima drugih zanimanja. Prvi paket koji smo izdvojili za Vas je PROFI TWIST.

Učesnici se na radionici uključuju u precizno odabrani radni proces struke koja nema dodirnih tačaka sa njihovom osnovnim pozivom. Tom prilikom učesnici upoznavajući se sa drugačijim modelom rada, kako timskog, tako individualnog, šire svoje vidike i podižu svest o drugačijem načinju razmišljanja, savaladavajući osnove tog zanata.

Umetnički team building

KREATIVNOST NA DELU

U poslovnu monotoniju najbolje je uvesti kreativnost. Potreba za kreativnim izražavanjem kroz likovnu umetnost je prilično velika, posebno kod savremenog zaposlenog čoveka koji nema vremena ni prostora da se tome posveti. A već je dokazano da likovno stvaralaštvo blagotvorno utiče na psiho-fizičko stanje čoveka.

Cilj ovakvih radionica upravo i jeste oslobađanje kreativnih potencijala zaposlenih, na takav način se povećava mogućnost dolaženja do novih ideja i rešavanja poslovnih zadataka.

Ovaj timbilding paket uključuje radionice crtanja i  slikanja raznim i kombinovanim tehnikama, ali i DIY projekte i hobi kreativne radionice. Nekada zadaci budu individualni a nekada se od zaposlenih traži da se podele u grupe i zajednički rade ili prav eprojekat ili crtež. 

Plesni i muzički team building

PLESOM PROTIV STRESA

U osnovi plesnih i muzičkih radionica jesu muzika i igra. U svakom čoveku leži potreba za pokretom. Plešemo od malih nogu, ali vremenom uz obaveze koje sa sobom nosi moderan način života polako zaboravljamo koliko ples može da bude zanimljiva, a ujedno i jako zdrava aktivnost, kako za pojedinca, tako i za kolektiv.

Na plesnim radionicama uče se razni plesovi . Odlične su za oslobađanje od stresa i podizanje pozitivne energije. Zaposleni se na zabavan način upoznaju sa određenom  plesnom tehnikom, pokretima i neverbalnom komunikacijom, tako da ove aktivnosti vrlo često znaju da budu komične i nadasve vrlo zabavne. Pored  plesnih organizujemo i muzičke radionice, savladavanje sviranja nekih instrumenata, osmišljavanje zajedničke radne himne ili tematske pesme, radionice pevanja kao i karaoke večeri.

SPREMNI DA NABILDATE VAŠ TIM?

Gastronomski team building

RAZVIJANJE ISTANČANOG UKUSA

Legenda kaže da je put do svačijeg srca preko stomaka, istina je da nas ništa ne može brže zbližiti poput dobre hrane. Ovaj paket podrazumeva radionice spremanja jela, upoznavanje novih kuhinja i specijaliteta. Radionice mogu biti edukativnog karaktera, ali i takmičarskog gde se učesnici dele u timove i takmiče na zadatu temu.

Prateći nove trendove za Vas smo pripremili specijalne VEGANSKE/VEGETARIJANSKE RADIONICE. Radi se o jednom novom iskustvu gde se učesnici nakon kraće edukacije pristupaju praktičnom delu.  Zaposleni zajedno sa kuvarom, uz degustaciju i druženje pripremaju ukusna veganska, vegetarijaska jela i slatkiše bez brašna i šečera. Ideja je podstaći zaposlene da brinu o svom zdravlju i da se zdravo hrane

U cilju dobre zabave, osmilili smo i gastronomski program TRADICIONALNIH KULINARSKIH VEŠTINA. Gde učesnici biraju da nauče ili ovladaju nekom od sledećih veština: pečenje i pravljenje rakije, ajvara, gibance, proje, pekmeza, vanilica, štrudli, spremanju svadbarskog kupusa, pasulja, ribljeg paprikaša.

Sportski team building

ZDRAVA KONKURENCIJA

Dokazano je da su timski sportovi najbolji za građenje odnosa osoba u timu. Svako ima svoju ulogu i svoju poziciju i trudi se da dopsinosi i da svoj maksimum. Svaka ekipa brani svoje “ratničke boje”. A takmičarski duh je zamenjen timskim učestvovanjem.

Sportovi kao što su fudbal, odbojka, košarka i slični, super su  za zabavu, ali i takmičenje. Nije važno da li ste talenat, da li ste kao mali trenirali fudbal kao dečak ili odbojku kao devojčica, bitno je da ste deo tima. Obezbedjujemo potrebne terene, rekvizite i dresove. Na vama je da odaberete svoje saigrače i vrstu sporta. U slučaju da bude dovoljno ekipa, možemo da organizujemo celodnevno takmičenje ili mini turnir. 

Komunikacijski team building

ZNAČAJ KOMUNIKACIONIH VEŠTINA

Kakav ste komunikator, takav vam je život, jer kvalitet vaše komunikacije određuje koliko ćete uspeti u životu. Na bazi ove istine, sačinili smo THINK BUSINESS PROGRAM koji poboljšava uspeh u svakodnevnom poslu i, što je najvažnije, donosi mir i dobre međuljudske odnose.

Na poslu će mnogo lepše izgledati radni dan kad upotrebljavamo asertivna znanja iz komunikacije i naučimo da izbegnemo većinu potencijalnih konflikata. Ogromna je važnost pronalaženja kompromisa i sposobnost rešavanja konflikata. Kada naučimo da uvažavamo različitosti, nastupamo samopouzdano i samouvereno, a tako i bolje upravljamo vremenom i postižemo više na ličnom i poslovnom planu. 

U ponudi imamo i NLP PAKET, koji čine radionice za sticanje asertivnih osnova komunikacije, upoznavanje sa NLP metodom i sticanje znanja iz ove oblasti. Sam moto NLP-a glasi: “Menjajući sebe, menjamo ljude oko sebe”, zato je NLP veoma dobra strategija, i saznanja koje zaposleni primene umnogome može doprineti poboljšanjima i na poslovnom i na ličnom planu.

SPREMNI DA NABILDATE VAŠ TIM?

Dvorski team building

DAH PROŠLOG VREMENA

Od malih nogu nam dvorci i zamkovi bude osećaj znatiželje. Ne mora biti samo Pepeljuga glavni lik. Osmislili smo sjajne ideje kako možete dvorac odabrati za timbilging van grada i doživite pravu vojvođansku bajku. Intrige porodice Dunđerski proverite uživo.

U raskošnim odajama kaštela, njihovom miru i nestvarnoj tišini možete imati  jedinstven timbilding događaj, sa aktivnim sadržajem u eksterijeru, i veoma magičnim u enterijeru, u karakterističnom ambijentu i duhu prošlog vremena. 

Dvorski teambulding pripada eksluzivnom paketu usluga EONS organizacije događaja, uz ovaj magičan prostor i dobar sadržaj garantujemo nezaboravan provod. Odmah da se ogradimo, balske haljine nisu obavezne, ali i to možemo organizovati, ako ste takvo slavlje zamislili. ⠀

Mađioničarski team building

TRIKOVI I PARADOKSI

Jedna od takođe kreativnih radionica jeste ona koja uključuje mistiku i svet magije. Zaposleni takođe vole da se zabave, a učenje trikova je prilično zabavno ako je u timu. Bude dosta smeha i zabave, jer je put do dobro izvedenog trika ni malo jednostavan. Ali upravo ti pokušaji ovu aktivnost čine zabavnom.

Naši zabavni zadaci podstiču komunikaciju između učesnika. Aktivnosti magičnog team buildinga uvek su prilagođene vašim potrebama i sadrže elemente magije i interaktivnih vežbi. Između učesnika nastaje spontana interakcija.

JESTE LI NAPRAVILI IZBOR ZA VAŠ TIM?

Sjajno iskustvo sa EONS organizaciom

" Sve pohvale za maštovitost i profesionalnost! "
Nemanja Lovre
Bussiness

Service One

Elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Nam varius consectetur elementum.

Service Two

Elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Nam varius consectetur elementum.

Service Three

Elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Nam varius consectetur elementum.